Hóban fagyban, biztonságosan
Autóbusz bérlés

Hóban fagyban, biztonságosan

Jól felszerelt, téli gumival ellátott luxus autóbuszainkkal a téli hónapokban is biztonságosan szállítjuk utasainkat a közkedvelt síparadicsomokba, adventi vásárokba, Velencei karneválra, vagy ahová kívánják.

Osztálykirándulások
Gyermek barát

Osztálykirándulások

Rugalmas, barátságos sofőrjeink tiszta rendezett autóbuszaink közkedveltek az osztálykirándulások és a sportrendezvényekre szállítások alkalmával. Próbálja ki Ön is, keressen minket bizalommal!

Nyugdíjas kirándulások
Megbízhatóság és kedvesség

Nyugdíjas kirándulások

Autóbuszaink igen kedveltek a nyugdíjas csoportok számára is, hiszen bérelhető luxus autóbuszaink a legnagyobb kényelmet nyújtják és sofőrjeink a megkülönböztetett udvariasságukról és segítőkészségükről ismertek.

Megbízhatóság

Bérelhető luxus utóbuszaink mindig a legnagyobb pontossággal érkeznek a célba és ezek nem a sebességhatárok túllépésének köszönhetőek, hanem a kitűnő szervezésnek! :-)

Autóút díjak

Autóbuszaink Európában rendelkeznek a szükséges útvonal engedélyekkel, így nem kell kerülőutakat tenni és mindig a célhoz legközelebb tudjuk szállítani az utasainkat.

Szerethető sofőrök

Mit sem ér a luxus, ha goromba a kiszolgáló személyzet! Kollégáink számára az autóbusz kirándulások nem csupán munkát, de szenvedélyt jelentenek, melyet szívvel, lélekkel végeznek!

Buszos utazás

Amennyiben szeretne részt venni egy hangulatos, jókedvű buszos kirándulásban, keressen minket bizalommal, bérelhető autóbuszainkkal és megbízható, barátságos sofőrjeinkkel állunk rendelkezésére!

Scania
Scania Irizar New Century Turista busz
Scania
Férőhely: 51+1+1
 
Scania
Scania Irizar PB Turista busz
Scania
Férőhely: 48 +1 +1
 
Scania
Scania Irizar New Century Turista busz
Scania
Férőhely: 49 +1 +1
 
Scania
Scania Irizar I6 Turista busz
Scania
Férőhely: 49 +1 +1
 
scroll up